Higren


Ting du lurer på


Historien bak Higren

2005 - YouTube og prins Sverre Magnus ser dagens lys, Tom Cruise hopper i sofaen til Oprah og Jorun Stiansen vinner Idol. Samme året starter 24 år gamle Eirik Hitland Johannessen t-skjortefirmaet Higren. Det starter i det små, med sjablongtrykking og strykejern, men vokser seg gradvis ut av gutterommet. Noen produkter, som kassettbeltespennen og LP-skålen har blitt skrinlagt, mens andre produkter som Bybane-kartet og Kirkebrann-lyset har kommet til. 

Higren har nå holdt på i over 10 år, og satser på å holde på i minst 10 år til. 

Hvordan er passformen på t-skjorten?

Passformen på herre-modellene kan beskrives som ganske ordinær. Kvinnemodellene er forholdsvis lange og med utringet hals. Under finner du en komplett oversikt over passformen på alle klær fra Higren.

Hvordan foregår produksjonen?

Svaret er: på ulike måter. Klærne produseres i Kina eller Bangladesh og fabrikkene er nøye inspisert og godkjent av vår samarbeidspartner Emerchandise. Endel av plaggene silketrykkes på samme fabrikk, men mye trykkes fortsatt for hånd her i Bergen. Metoden er da enten silketrykk eller folie, begge metoder holder på kvaliteten vask etter vask, år etter år og plaggene krymper ikke. 

Plakater trykkes på lokale trykkerier. 

Oi, jeg har ombestemt meg!

Det er ingen skam å snu! Så lenge produktet ikke har vært i bruk kan du alltids returnere det og få pengene igjen. Da fyller du bare ut angreskjemaet som følger med i pakken og sender det tilbake til oss. Så overfører vi pengene til deg. Enkelt og greit :-)

Hvorfor så få damemodeller?

Erfaringsmessig selger dame-t-skjorter mye dårligere enn herre-t-skjorter. Derfor har vi begynt å fase disse ut og vil kun fokusere på herre-t-skjorter i framtiden. Sorry damer!

Vi har derimot en god del dame-t-skjorter på lager enda, så hvis du er ute etter et spesielt motiv i damemodell kan du godt sende oss en e-post, så ser vi hva vi får til.

Sikker handel

Betaling foregår via Stripe. Du kan betale med vanlige betalingskort som Visa eller MasterCard. Kortopplysninger lagres ikke hos oss, og all kortinformasjon blir behandlet sikkert og kryptert. Les mer om sikkerheten her

Leveringstid

Varer sendes ut fortløpende, vanligvis innen 2-4 dager etter bestilling. Da har du varen i hende innen 6 dager etter bestilling (så lenge det er innenlands frakt). Tar det for lang tid? Send gjerne en e-post til hei@higren.com, så finner vi ut hva som har skjedd.