Higren


Du lurer kanskje på hvordan passformen på t-skjortene er? Eller hvor lang tid det tar fra du bestiller til du får pakke i posten? Her finner du svarene!


Historien bak Higren

2005 - YouTube og prins Sverre Magnus ser dagens lys, Tom Cruise hopper i sofaen til Oprah og Jorun Stiansen vinner Idol. Samme året starter 24 år gamle Eirik Hitland Johannessen t-skjortefirmaet Higren. Det starter i det små, med sjablongtrykking og strykejern, men vokser seg gradvis ut av gutterommet. Noen produkter, som kassettbeltespennen og LP-skålen har blitt skrinlagt, mens andre produkter som Bybane-kartet og Kirkebrann-lyset har kommet til. 

Higren har nå holdt på i over 10 år, og satser på å holde på i minst 10 år til. 

Hvordan er passformen på t-skjorten?

Passformen på herre-modellene kan beskrives som ganske ordinær. Kvinnemodellene er forholdsvis lange og med utringet hals. Under finner du en komplett oversikt over passformen på alle klær fra Higren.

 

Hvordan foregår produksjonen?

Svaret er: på ulike måter. Klærne produseres i Kina eller Bangladesh og fabrikkene er nøye inspisert og godkjent av samarbeidspartner Emerchandise. Endel av plaggene silketrykkes på samme fabrikk, men mye trykkes fortsatt for hånd av meg her i Bergen. Metoden er da enten silketrykk eller folie, begge metoder holder på kvaliteten vask etter vask, år etter år og plaggene krymper ikke.

Plakater trykkes på lokale trykkerier. 

Oi, jeg har ombestemt meg!

Det er ingen skam å snu! Så lenge produktet ikke har vært i bruk kan du alltids returnere det og få pengene igjen. Da fyller du bare ut angreskjemaet som følger med i pakken og sender det tilbake til meg. Så refunderes salget til deg. Enkelt og greit :-)

Hvorfor så få damemodeller?

Erfaringsmessig selger dame-t-skjorter mye dårligere enn herre-t-skjorter. Derfor har jeg begynt å fase disse ut og vil kun fokusere på herre-t-skjorter i framtiden. Sorry damer!

Det er derimot en god del dame-t-skjorter på lager enda, så hvis du er ute etter et spesielt motiv i damemodell kan du godt sende meg en e-post, så ser vi hva vi får til.